Direct contact? Bel: 033 246 43 87

HomeTuinverbouwing

Toe aan een tuinverbouwing?

Bent u bezig met het bouwen van een nieuwe woning of heeft u een bestaande woning gekocht? Naast het bouwen of verbouwen van de woning, is er ook bijna altijd sprake van een flinke tuinverbouwing.

Het plan van aanpak voor een tuinverbouwing

De tuin is het verlengstuk van de woning. Wat is het heerlijk om naast een prachtige woning te genieten van een mooie nieuwe tuin. Wat is uw ideale tuin? Graag gaan wij voorafgaand aan de tuinverbouwing met elkaar in gesprek om alle persoonlijke tuinwensen goed in kaart te brengen. We kunnen de tuin bijvoorbeeld kindvriendelijk inrichten met een duikelrek en trampoline. Maar net zo goed kan de tuin groen en stijlvol worden ingericht met een heerlijke veranda.  Of wilt u genieten van prachtige vissen in de achtertuin? Dan is een vijver ook een aanwinst voor de nieuwe tuin en nemen we die direct in de tuinverbouwing mee. Nadat wij al uw tuinwensen hebben geïnventariseerd, volgt een persoonlijk tuinadvies met een op maat gemaakt tuinontwerp.

Van tuinontwerp naar offerte voor de tuinverbouwing

Als het tuinontwerp volledig naar wens is, gaan wij over tot het maken van een offerte. Zodat u voorafgaand aan de tuinverbouwing goed inzichtelijk heeft wat de mogelijke kosten zullen zijn van de nieuwe tuin. Zodra u akkoord gaat met de offerte, plannen we de tuinverbouwing in zodat de werkzaamheden conform afspraak van start kunnen gaan.

De tuinverbouwing gaat van start

Het is zover, de verbouwing van de tuin gaat van start. Onze vakbekwame hoveniers beginnen met het grondwerk. Het grondwerk is een belangrijke basis voor een goed eindresultaat. Bij een tuinrenovatie wordt de oude tuin leeggehaald en alle materialen worden direct afgevoerd. Daarna volgt de aanleg van de tuin conform het tuinontwerp. Onze hoveniers werken in een aaneengesloten periode door naar een geweldig mooi eindresultaat waar u jarenlang van zult genieten!

Uw tuin na de oplevering

Ook na de oplevering van de tuin kunt u altijd bij ons terecht voor vragen. Daarnaast kunnen wij natuurlijk ook het tuinonderhoud voor u uit handen nemen, zodat de tuin er het hele jaar verzorgd uitziet.

Wilt u informatie over een tuinverbouwing? Neem dan vrijblijvend contact op met Hoveniersbedrijf De Vuursche.

Direct contact opnemen