Direct contact? Bel: 033 246 43 87

HomeTuinaanlegTuinhuis en/of veranda

Genieten in uw tuinhuis of veranda

Met een gezellig tuinhuis of een sfeervolle veranda creëren we een plekje in de tuin waarin u heerlijk uit de wind kunt zitten. In het vroege voorjaar ontstaat het vakantiegevoel als we genieten van de eerste zonnestralen. En als aan het eind van de zomer de avonden wat korter worden, genieten we van de warmte die een buitenhaard ons kan bieden!

Het ontwerp van uw maatwerk tuinhuis

We ontwerpen een tuinhuis of veranda op maat dat past bij het landschap en bij de stijl van de woning. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor natuurlijke materialen zoals hout maar ook voor schoon metselwerk. Van het tuinhuis zult u zeker genieten. Naast een aangenaam plekje voor uzelf heeft u direct plaats voor uw tuinmeubilair dat het hele jaar droog blijft. De meubels blijven zo bovendien veel langer mooi.

De bouw van uw sfeervolle veranda

Een veranda heeft een meer open karakter dan een tuinhuis. Het gevoel van buitenleven wordt in een veranda direct aangewakkerd. Met lamellen of glazen wanden kunnen we een zijkant van de veranda extra afschermen, zonder dat dit afbreuk doet aan de open sfeer. Als de temperatuur wat daalt, zorgt een buitenhaard voor een gezellig sfeertje en voor wat warmte! Naast het ontwerp en de bouw van de veranda en het tuinhuis verzorgen wij het complete plaatje inclusief maatwerk plantenbakken en een sfeerverhogende buitenhaard. We verzorgen het graag exclusief voor u!

Bekijk hieronder een filmpje over de bouw van een maatwerk veranda en tuinhuis ineen.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooi tuinhuis of een sfeervolle veranda? Neem dan gerust contact op met hoveniersbedrijf De Vuursche.

Aanvraag offerte bouw tuinhuis of veranda