>>Terras & pergola

Meer tuinplezier met een aangelegd tuinterras met pergola

Heeft u een zonnig plekje in de tuin ontdekt waar u graag een zitje wilt creëren? Wij denken graag met u mee! We starten met het ontwerp van een tuinterras dat past bij de omvang en stijl van uw tuin. Daarna kiezen we de sierbestrating uit. Vervolgens leggen we het tuinterras voor u aan. Het tuinterras kunnen we verder aankleden met sfeerverlichting en maatwerk plantenbakken.

Sfeer en beschutting met een pergola

De tuin en het terras kunnen we voorzien van een sfeeervolle pergola. De bloemenliefhebber ziet wellicht graag een rozenpergola. Maar de wijnliefhebber wordt enthousiast van een druivenpergola met grote trossen rode of witte druiven. U zou ook kunnen kiezen voor de beschutting van natuurlijke dakplatanen. Wij zorgen ervoor dat uw klantwens wordt vertaald naar een beschut (groen) plekje waar u jarenlang plezier van zult hebben!

Tuinterras Aanleg tuinterras Terras aanleg Terras met loungeset Tuin terras

Vakkundig advies over planten en bomen

Er zijn planten die van veel zonlicht houden maar ook planten die schaduwrijke plekjes waarderen. Als u voorkeur heeft voor een bepaalde plant of boom bij uw tuinterras maak dan gebruik van onze uitgebreide planten- en bomenkennis. Met ons vakkundig advies staan de planten en bomen altijd op de juiste plek in uw tuin. Want daar zullen zij veel beter floreren!

Bent u geïnteresseerd in een nieuw aangelegd tuinterras of een sfeervolle pergola? Neem contact op met Hoveniersbedrijf De Vuursche.

Aanvraag offerte aanleg terras of pergola