Direct contact? Bel: 033 246 43 87

HomeOver onsParticulier

De hovenier voor particulieren

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht of is uw tuin toe aan vernieuwing? Informeer bij ons vrijblijvend naar uw mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van particuliere tuinen met terras en bestrating. In het tuinontwerp houden we rekening met de stijl van de woning en het landschap. Of het nu gaat om een luxe tuin bij een landhuis of een moderne tuin in een nieuwbouwwijk, wij verzorgen het gehele traject vanaf het tuinontwerp tot en met de tuinaanleg.

De klantwens is leidend voor ons tuinadvies

Er kunnen veel specifieke wensen zijn voorafgaand aan de tuinaanleg. Een gezin met jonge kinderen kiest graag voor een kindvriendelijke tuin. Voor particulieren die veel van huis zijn, is een onderhoudsvriendelijke tuin een goede optie. Vertel ons wat uw wensen zijn, zodat wij u direct een passend tuinadvies kunnen geven.

Tuinhuis of veranda in de tuin

Wilt u beschut genieten van het buitenleven? Informeer gerust naar uw mogelijkheden voor een tuinhuis of veranda. Wij realiseren hoogwaardige veranda’s en tuinhuizen op maat die passen bij uw tuin en woning. 

Het tuinonderhoud voor particulieren

Ziet u er tegenop om uw haag te snoeien of bent u bang dat u door gebrek aan kennis de tuin en beplanting onnodig beschadigt? Laat dan het tuinonderhoud verzorgen door onze tuinexperts. Door onze jarenlange ervaring leveren wij vakkundig tuinonderhoud zodat uw tuin er het hele jaar verzorgd uitziet. Plantenziektes kunnen we vroegtijdig herkennen en direct bestrijden. Gevaren die kunnen ontstaan door instabiele bomen worden door ons tijdig gesignaleerd en opgelost.

Wilt u gebruik maken van onze tuinexpertise? 

Direct tuinadvies aanvragen