>Tuinonderhoud

Met vakkundig tuinonderhoud is uw tuin het hele jaar een visitekaartje

Als u ieder seizoen optimaal van uw tuin wilt genieten, is goed en regelmatig tuinonderhoud van belang. Wij zorgen ervoor dat de tuin er het hele jaar strak en verzorgd uitziet. Goed onderhoud van uw tuin bestaat uit meer dan alleen gras maaien en onkruid wieden. Want als wij uw tuin onderhouden, zorgen we voor een uitstekende conditie van alle beplanting. We houden uw gazon goed bij en we bestrijden eventuele ziekten in planten of bomen. Als u bomen in uw tuin heeft, heeft u een wettelijke zorgplicht voor deze bomen. Hoveniersbedrijf De Vuursche voert VTA-scans uit en zorgt ervoor dat uw bomen gezond en veilig blijven.

Beregening van de tuin ingesteld op wat de plant nodig heeft

Voor een optimale beregening in uw tuin, stellen wij de computer in het voorjaar opnieuw in. We lopen de installatie na en vervangen, indien nodig, rubbers. Zo stellen we uw beregening op tijd in werking en kunt u zorgeloos genieten van de eerste zonnestralen in de tuin. In het najaar maken we uw beregening weer netjes winterklaar.

Tuinonderhoud Blaricum Gras onderhoud Tuinonderhoud bedrijven Tuinonderhoud De Vuursche Tuinonderhoud restaurant

Snoeien van planten en bomen met oog voor de zichtlijnen

Om de planten gezond te houden, is het verstandig om deze regelmatig te snoeien. Wij kijken bij het snoeien niet alleen naar wat de plant nodig heeft. De tuin is op basis van het tuinontwerp uiterst zorgvuldig tot stand gekomen. Daarom zorgen wij ervoor dat bij het snoeien de zichtlijnen van het ontwerp gewaarborgd blijven. We richten ons niet alleen op de bomen en planten maar hebben oog voor het geheel. Uw tuin moet een visitekaartje blijven.

Met een onderhoudscontract is uw tuinonderhoud goed geregeld

U kunt kiezen uit groot of klein onderhoud van uw tuin. Naast eenmalig tuinonderhoud kunt u bij hoveniersbedrijf De Vuursche ook een onderhoudscontract afsluiten. Het tuinonderhoud wordt door ons team vakkundige hoveniers uitgevoerd. Want wij weten als geen ander wat uw tuin nodig heeft!

Wilt u het hele jaar door genieten van een prachtige tuin? Informeer naar ons tuinonderhoud. Neem contact op met Hoveniersbedrijf De Vuursche.

Aanvraag offerte tuinonderhoud

Nu op Facebook