Direct contact? Bel: 033 246 43 87

HomeTuinonderhoud

Met vakkundig tuinonderhoud is uw tuin het hele jaar een visitekaartje

Als u ieder seizoen optimaal van uw tuin wilt genieten, is goed en regelmatig tuinonderhoud van belang. Onze tuinmannen zorgen ervoor dat de tuin er het hele jaar strak en verzorgd uitziet. Goed onderhoud van uw tuin bestaat uit meer dan alleen gras maaien en onkruid wieden. Want als wij uw tuin onderhouden, zorgen we voor een uitstekende conditie van alle beplanting. We houden uw gazon goed bij en we bestrijden eventuele ziekten in planten of bomen. Als u bomen in uw tuin heeft, heeft u een wettelijke zorgplicht voor deze bomen. Hoveniersbedrijf De Vuursche voert VTA-scans uit en zorgt ervoor dat uw bomen gezond en veilig blijven.

Beregening van de tuin ingesteld op wat de plant nodig heeft

Voor een optimale beregening in uw tuin, stellen wij de computer in het voorjaar opnieuw in. We lopen de installatie na en vervangen, indien nodig, rubbers. Zo stellen we uw beregening op tijd in werking en kunt u heerlijk zorgeloos genieten van de eerste zonnestralen in de tuin. In het najaar maken we uw beregening uiteraard weer netjes winterklaar. Zodat de vorst geen schade kan veroorzaken aan het systeem.

Snoeien van planten en bomen met oog voor de zichtlijnen

Om de planten gezond te houden, is het verstandig om deze regelmatig te snoeien. Wij kijken bij het snoeien niet alleen naar wat de plant nodig heeft. De tuin is op basis van het tuinontwerp uiterst zorgvuldig tot stand gekomen. Daarom zorgt de tuinman ervoor dat bij het snoeien de zichtlijnen van het ontwerp gewaarborgd blijven. We richten ons niet alleen op de bomen en planten maar hebben oog voor het geheel. Uw tuin moet voortdurend een visitekaartje blijven.

Met een onderhoudscontract is uw tuinonderhoud goed geregeld

U kunt kiezen uit groot of klein onderhoud van uw tuin. Naast eenmalig tuinonderhoud kunt u bij hoveniersbedrijf De Vuursche ook een onderhoudscontract afsluiten. Het tuinonderhoud wordt door ons team vakkundige tuinmannen uitgevoerd. Onze tuinmannen weten als geen ander wat uw tuin nodig heeft! Natuurlijk is het ook erg prettig en vertrouwd als u steeds dezelfde tuinman weer terugziet in uw tuin. Hieronder ziet u een serie foto's die gemaakt zijn tijdens het tuinonderhoud in de herfst.

Wilt u het hele jaar door genieten van een prachtige tuin? Informeer naar ons tuinonderhoud. Neem contact op met Hoveniersbedrijf De Vuursche.

Aanvraag offerte tuinonderhoud