Direct contact? Bel: 033 246 43 87

HomeOver onsVastgoedbeheerders en woningbouwcorporaties

De hovenier voor vastgoedbeheerders en woningbouwcorporaties

Bij zowel vastgoedbeheerders als woningbouwcorporaties zien we vaak grote kantoren of appartementencomplexen met een tuin en terrein.

De renovatie van de tuin en het terrein

Hoveniersbedrijf De Vuursche renoveert tuinen en bedrijfsterreinen bij bedrijfspanden, woningen en appartementencomplexen. In overleg met de vastgoedbeheerder of de woningcorporaties maken we een plan van aanpak met een begroting van de te verwachten kosten. Daarna gaan we over tot de daadwerkelijke tuinrenovatie.

Aanleg van bedrijventerrein met tuin bij nieuwbouw

Als er sprake is van een nieuw bedrijvenpand of appartementencomplex verzorgt Hoveniersbedrijf De Vuursche de totale aanleg in eigen beheer. In overleg met de vastgoedbeheerder, woningcorporatie en veelal de architect stellen we het tuinontwerp nauwkeurig vast. Daarna volgt de planning die we nauwlettend volgen om de werkzaamheden vakkundig en op tijd af te ronden.

Het onderhoud van de tuin en het terrein

Om te zorgen dat de omgeving rond het bedrijvenpand of appartementencomplex er het hele jaar verzorgd uitziet, kunt u bij Hoveniersbedrijf De Vuursche een onderhoudscontract regelen. Dan weet u precies waar u aan toe bent en weet u zeker dat het tuinonderhoud goed en vakkundig is geregeld. Heeft u geen onderhoudscontract dan kunt u uiteraard ook altijd een beroep op ons doen voor bijvoorbeeld het uitvoeren van de snoeiwerkzaamheden en het verwijderen van onkruid uit de borders. Dan plannen we het gewoon voor u in.

Zorg voor bomen

Bent u eigenaar van bomen? Hoveniersbedrijf De Vuursche beschikt over gecertificeerde boomverzorgers. Op basis van een VTA scan beoordelen zij de boom en wordt er actie ondernomen als er onveilige situaties ontstaan. Schakel onze expertise in om uw bomen gezond en veilig te houden voor uzelf en voor uw omgeving.

Bent u geïnteresseerd in onze tuinexpertise? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Direct offerte aanvragen