Direct contact? Bel: 033 246 43 87

HomeTuinaanlegGrondwerk & sierbestrating

Verzorgen van grondwerk en aanleg van sierbestrating

Het grondwerk is enorm belangrijk als basis voor de aanleg van sierbestrating en de aanleg van de tuin. De laatste jaren is er steeds vaker sprake van flinke regenbuien waardoor het in een korte tijd flink nat kan worden. Het is belangrijk dat het water op een goede manier wordt afgevoerd. Wij beschikken over het juiste materieel om het grondwerk voor u in orde te maken. Zodat u hier zelf natuurlijk geen omkijken naar heeft. Daarbij zorgen we ervoor dat de ongeschikte grond wordt afgevoerd en wordt vervangen voor grond die geschikt is voor de tuin (gazon, beplanting en bomen) of zand voor de sierbestrating.

Aanleg van de sierbestrating

Als de grondwerkzaamheden zijn afgerond, gaan we over tot het aanbrengen van de sierbestrating. We kijken samen naar de stijl en kleurstelling van de woning en stemmen hier onze sierbestrating op af. Bij een jaren dertig woning past bijvoorbeeld de gebakken klinker. De gebakken klinker is kleurvast en keihard. Voor het terras kunnen we kiezen uit grote terrastegels van beton of natuursteen. Maar er is ook zeer veel keus in de onderhoudsvriendelijke, keramische buitentegels! De keramische tegels zijn gemakkelijk schoon te houden en veranderen door weersinvloeden ook niet van kleur. Daarnaast brengen we sfeer aan in de tuin en rondom de woning met bijvoorbeeld grind of met fijne rivierkiezels. We zorgen altijd voor een stijlvolle eenheid van kleuren en materialen.

Het onderhoud van de sierbestrating

Naast het uiterlijk van de sierbestrating vertellen wij u graag meer over de eigenschappen en het onderhoud ervan. Sommige reinigingsproducten lijken effectief maar kunnen het straatwerk onherstelbaar beschadigen. Dat willen we uiteraard voorkomen. Wij willen graag dat u de juiste sierbestrating kiest. Want we gaan voor jarenlang tuinplezier!

Wilt u meer informatie over het noodzakelijke grondwerk en de aanleg van sierbestrating? Neem dan contact op met Hoveniersbedrijf De Vuursche.

Aanvraag offerte grondwerk en sierbestrating