Direct contact? Bel: 033 246 43 87

HomeTuinontwerpTuinverlichtingsplan

Meer sfeer met een goed tuinverlichtingsplan

Met goede tuinverlichting krijgt de tuin een luxe en heel sfeervolle uitstraling. De tuin ziet er direct uitnodigend uit. Waterkeringen, vijvers en planten krijgen een betoverend mooie glans met passende tuinverlichting. ’s Avonds op het terras geeft goede verlichting ons de mogelijkheid om nog even een mooi boek of een leuk tijdschrift te lezen. Of om gezellig te genieten van een borrelplank met een lekker drankje.

Het verlichtingsplan voor de tuin

In het verlichtingsplan kijken we kritisch naar de hoeveelheid licht rond het terras en in de tuin. De grootte van de tuin wordt optisch bepaald waar het licht ophoudt. Door goed te doseren, benadrukken we de diepte en de grootte. Daarnaast hebben we oog voor de details die we graag willen zien en die vooral sfeerverhogend zijn. Een goed onderbouwd verlichtingsplan is gegarandeerd van toegevoegde waarde! Bovendien geeft een goed verlichte tuin een gevoel van veiligheid. Vooral als het vroeg donker is in het najaar en in de winter, kom je veel prettiger thuis bij een goed verlichte woning.

Aanleg van de tuinverlichting

Wij hebben veel ervaring met de aanleg van tuinverlichting. We zorgen dat de verlichting vakkundig en veilig wordt aangelegd. Daarnaast letten we op de eenheid qua uitstraling. Zodat de verlichting aan de buitenzijde van de woning mooi aansluit op de verlichting die we creëren in de tuin, rond het terras en bij bijvoorbeeld watervalletjes en vijvers.

Met sfeervolle verlichting in de tuin benadrukken we wat we willen zien en waar we juist zo heerlijk van kunnen genieten. Bent u geïnteresseerd in een persoonlijk verlichtingsplan dat smaakvol wordt ingekleurd? Neem dan contact op met Hoveniersbedrijf De Vuursche.

Direct informeren naar tuinverlichtingsplan