>Over ons

Over de hovenier

Hoveniersbedrijf De Vuursche bestaat al meer dan 25 jaar. Na jarenlang te hebben gewerkt bij een groot hoveniersbedrijf in het midden van het land, is Henk-Ruitenbeek sinds 2008 eigenaar van Hoveniersbedrijf De Vuursche. Henk Ruitenbeek: “Mijn liefde voor de natuur is al op heel jonge leeftijd ontstaan. Ik was veel liever buiten aan het werk dan dat ik in de schoolbanken zat. Naast de praktijkervaring die ik buiten als hovenier heb opgedaan, is mijn vakkennis gegroeid door pure studie. Ik haal voldoening uit projecten die uitdagend en onderscheidend zijn.”

De tuinexperts van Hoveniersbedrijf De Vuursche

Bij Hoveniersbedrijf De Vuursche werkt een ervaren team van gedreven hoveniers. De tuinexperts verzorgen de tuinaanleg en het tuinonderhoud. Voor de boomverzorging beschikt Hoveniersbedrijf De Vuursche over gecertificeerde boomverzorgers.

Henk Ruitenbeek Bus Hoveniersbedrijf De Vuursche Hoveniersbedrijf De Vuursche Arie maait gras Boomverzorger Hoveniersbedrijf De Vuursche

Het werkgebied van Hoveniersbedrijf De Vuursche

Het werkgebied van hoveniersbedrijf De Vuursche bevindt zich met name in het midden van het land. We zijn werkzaam in onder andere Nijkerk, Amersfoort, Putten, Harderwijk, Hoevelaken, Bunschoten-Spakenburg, Almere, Baarn, Soest, De Bilt, Bilthoven, Zeist, Utrecht, Hilversum, Laren, Blaricum, Bussum, Naarden, Huizen, Loosdrecht en Maartensdijk.

Voor een persoonlijk tuinadvies:

Direct tuinadvies aanvragen