>>Beplantingsplan

Met een professioneel beplantingsplan staat al het groen op de juiste plek

Bij het aanleggen van een nieuwe tuin hoort een beplantingsplan. Wij adviseren welke bomen en planten goed passen bij het landschap en bij de stijl van de woning. Natuurlijk wordt het beplantingsplan afgestemd op de ligging van de tuin en op de verschillende seizoenen. Daardoor blijft de aangelegde tuin het hele jaar door een visitekaartje. U raakt er nooit op uitgekeken!

Uw wensen verwerkt in het beplantingsplan

Uiteraard houden we hierbij rekening met uw persoonlijke wensen. Bent u een liefhebber van bloemen of juist van kruiden? Ziet u graag vlinders of vogels in uw tuin? En welke kleuren ziet u graag in uw tuin? Vertel ons waar u van houdt en waarvan u geniet. Zodat wij uw wensen in het beplantingsplan kunnen verwerken. Door onze uitgebreide planten- en bomenkennis kunt u rekenen op een gedegen advies. 

Goede verdeling planten Verstand van planten Plantenbakken Soest Beplantingsplan Siertuin

Meer stijl met maatwerk plantenbakken

Naast het aanleggen van planten en bomen in borders, leveren wij ook maatwerk plantenbakken. Deze statige plantenbakken geven de tuin stijl en gratie. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden en neem contact op met Hoveniersbedrijf De Vuursche.

Direct informeren naar beplantingsplan