Direct contact? Bel: 033 246 43 87

HomeTuinontwerpBeplantingsplan

Met een professioneel beplantingsplan staat al het groen op de juiste plek

Bij het aanleggen van een nieuwe tuin hoort een professioneel beplantingsplan. Wij adviseren welke bomen en planten goed passen bij het landschap en bij de stijl van de woning. Natuurlijk wordt het beplantingsplan afgestemd op de ligging van de tuin en op de verschillende seizoenen. Daardoor blijft de aangelegde tuin het hele jaar door een visitekaartje. U raakt op al het levendige groen nooit uitgekeken!

Uw wensen verwerkt in het beplantingsplan

Uiteraard houden we hierbij rekening met uw persoonlijke wensen. Bent u een liefhebber van bloemen of juist van kruiden? Ziet u graag vlinders of vogels in uw tuin? En welke kleuren ziet u graag in uw tuin? Vertel ons waar u van houdt en waarvan u geniet. Zodat wij uw wensen direct in het beplantingsplan kunnen verwerken. Door onze uitgebreide planten- en bomenkennis kunt u rekenen op een goed onderbouwd tuinadvies. 

Meer stijl met maatwerk plantenbakken

Naast het aanleggen van planten, heesters en bomen in borders, leveren wij ook maatwerk HDV plantenbakken. Deze statige plantenbakken, die in verschillende kleuren leverbaar zijn, geven de tuin stijl en gratie. Informeer vrijblijvend naar uw mogelijkheden en neem contact op met Hoveniersbedrijf De Vuursche.

Direct informeren naar beplantingsplan