Direct contact? Bel: 033 246 43 87

HomeOver onsBedrijven

De hovenier voor bedrijven

Een eerste indruk maak je maar één keer. Dat geldt ook voor een representatief bedrijfspand. Een keurig aangelegd en goed onderhouden bedrijfsterrein geeft elk kantoor of bedrijfspand direct de juiste uitstraling. Hoveniersbedrijf De Vuursche heeft een ruime ervaring in het aanleggen en onderhouden van functionele ruimten rondom bedrijfspanden. Wij denken met u mee, geven gericht advies en hebben een langetermijnvisie.

Met één aanspreekpunt wordt alles geregeld

Bij Hoveniersbedrijf De Vuursche heeft u alles in één. Wij maken in overleg met u een passend tuinontwerp voor uw bedrijf. De tuinaanleg daarvan voeren we vervolgens in eigen beheer uit. Wij kunnen de complete aanleg, inclusief de volledige bestrating, van uw bedrijfsterrein voor u verzorgen. Zo heeft u het voordeel en het gemak van één aanspreekpunt.

Het onderhoud van bedrijfsterreinen en tuinen

Hoveniersbedrijf De Vuursche verzorgt het onderhoud van tuinen en bedrijfsterreinen. Wij zorgen ervoor dat de omgeving rondom het bedrijfspand het hele jaar representatief is. Dat versterkt direct uw imago. Daarnaast doen wij aan gladheidsbestrijding. In winterse periodes kan uw bedrijf soms slecht bereikbaar zijn door sneeuw. Bovendien kunnen gladde bedrijfsterreinen tot gevaarlijke situaties leiden. Neem gerust contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsterrein weer goed toegankelijk en veilig is.

Wilt u bedrijfsmatig gebruik maken van onze tuinexpertise? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Direct advies aanvragen voor de aanleg en onderhoud van uw tuin en bedrijfsterrein