Direct contact? Bel: 033 246 43 87

HomeTuinaanlegVijvers & vlonders

Met vijvers en vlonders een natuurlijke blikvanger in de tuin

Want stromend water of een vijver met kleurrijke vissen onderschrijft het natuurlijke karakter van de tuin!

Professionele vijveraanleg 

Er zijn verschillende soorten vijvers, zoals natuurlijke vijvers, zwemvijvers, kooikarper vijvers en ondiepe spiegelvijvers. We horen graag wat u voor ogen heeft. Naast de vijveraanleg kijken we zorgvuldig welke planten er thuis horen in en rondom de vijver. Riet, rots- en waterplanten zorgen voor een natuurlijke balans en verfraaien het geheel.

Vlonders en watervallen in de tuin en rond de vijver

Ook verzorgen we bij de vijveraanleg de aanleg van vlonders en watervallen. Vanaf een harthouten vlonder heeft u uitzicht op de vijver, mooie waterplanten en niet te vergeten de vissen. Met verlichte watervallen en rotspartijen kleden we het geheel verder aan. Natuurlijk kunt u de tuin ook inrichten met een fraai waterornament dat voorzien is van verlichte fonteintjes. Bekijk deze inspirerende tuin en laat u verrassen!

Een schone en gezonde vijver

Om het water in de vijver schoon en gezond te houden, monteren we een pomp met drukfilter. In overleg kijken we naar een geschikte plek voor het pomphuisje. Door de persdruk is er voortdurend sprake van rond circulerend water dat wordt gefilterd. Het filter en de pomp zijn eenvoudig en vlot te reinigen. Want we kiezen uiteraard voor een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing!

Vijver laten aanleggen door een vakkundig bedrijf?

Wilt u graag een zwemwater of schitterende vijver laten aanleggen in uw tuin? Neem dan contact op met Hoveniersbedrijf De Vuursche. Onze bevlogen hoverniers leggen uw nieuwe vijver vakkundig aan.

Offerte aanvragen voor aanleg vijver met vlonders