Direct contact? Bel: 033 246 43 87

HomeTuinideeënWaterornament in de tuin

Waterornament in de tuin

Waterornament in de tuin

Een waterornament in de voortuin is direct een mooie eyecatcher. Het aanzicht is strak en fascinerend door het water dat continu in beweging is. Je blijft ernaar kijken!

Het waterornament verwerkt in het tuinontwerp

Voordat we deze nieuwe tuin hebben aangelegd, is een persoonlijk tuinontwerp gemaakt door Buro Ruiter uit Putten. Daarin is direct de klantwens van het waterornament verwerkt. Dat zorgt ervoor dat de verhoudingen in de tuin helemaal kloppen en de maatvoering van het waterornament fraai integreert in het complete tuinplan. Omdat dan ook duidelijk is waar het waterornament een plekje krijgt in de nieuwe tuin, wordt bij het grondwerk gelijk gezorgd voor de benodigde voorzieningen van elektriciteit en water.

Veilig waterelement in de voortuin

Dit waterelement is een luxe watertafel van aluminium met een viertal verlichte fonteinen. Er gaat maar een beperkte hoeveelheid water in dat omhoog wordt gepompt door de sprankelende fonteinen. Er is dus geen enkel risico op verdrinkingsgevaar. Daardoor kan deze strakke waterpartij met een gerust hart in elke voortuin worden geplaatst.

Verkrijgbaar in verschillende maten en RAL-kleuren

Het waterornament is verkrijgbaar in verschillende maten en RAL-kleuren. Naast het aluminium behoort het materiaal Cortenstaal ook tot de mogelijkheden. Situatieafhankelijk kijken we samen met de klant naar de fraaiste oplossing.

Woorden van een heel tevreden klant

De familie Van Huffelen, waar deze tuin is aangelegd, stuurde een leuke e-mail met complimenten voor ons bedrijf. Hier stond bij dat we het gerust op onze website mochten plaatsen. Dus bij deze doen we dat graag! In de e-mail stond onder andere het volgende over onze hoveniers: “Wat hebben deze mannen een prachtig stukje werk geleverd! Een moderne tuin met een prachtige uitstraling waar voorbijgangers even stil bij blijven staan. De mannen stelden zich keurig en netjes op en dat gaf vertrouwen. De soepele manier waarop de dingen die je tijdens het werken tegenkomt zijn opgepakt, vonden wij echt een pluspunt. De Vuursche nam zijn verantwoordelijkheid en het werd gewoon geregeld. Echt heel plezierig!” Bedankt familie Van Huffelen, namens ons hele team, voor deze complimenten en natuurlijk de bijzonder prettige samenwerking!

Bent u geïnspireerd door het waterornament en wilt u hier meer informatie over ontvangen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!

Direct contact opnemen