Direct contact? Bel: 033 246 43 87

HomeTuinaanlegSchuttingen & hekwerk

Met mooie schuttingen of strak hekwerk zorgen we voor een nette erfafscheiding

Een nette erfafscheiding kan op verschillende manieren worden gecreëerd. Een natuurlijke haag, chique hekwerk of een hardhouten schutting, we kunnen het allemaal voor u realiseren!

Meer privacy in de tuin met een hoge schutting

Een plek in de tuin waar je rustig kunt zitten en praten zonder dat iedereen je ziet, wordt door veel mensen gewaardeerd. Hoveniersbedrijf De Vuursche levert maatwerk schuttingen die passen bij uw wensenpakket en bij de stijl van de tuin en woning. Of u nu een stenen schutting kiest, een hardhouten schutting of open erfafscheiding van houten palen, we zorgen voor een vakkundige aanleg met een solide eindresultaat. Want de schutting moet jarenlang mee kunnen gaan.

Met chique hekwerk krijgt de tuin allure

Een schutting heeft een gesloten karakter. Met een hekwerk blijft het ruimtelijk aspect intact maar zorgen we wel direct voor een nette erfafscheiding. Kies altijd voor mooi hekwerk dat past bij de stijl van de woning. Bij een moderne woning past strak hekwerk. Bij een landelijke woning kunnen fraaie rondingen zorgen voor extra allure. De kleur van het hekwerk stemmen we af op de tuin en het buitenschilderwerk van de woning. Ook uw oprit kunnen we voorzien van fraaie (beveiligde) toegangshekken. Wij verzorgen de aanleg van het hekwerk samen met onze vakmensen.

De regels voor de erfafscheiding

Bij de aanleg van erfafscheidingen door middel van bomen of schuttingen hebben we te maken met regelgeving. Niet elke hoogte of afstand ten opzichte van de buren is namelijk toegestaan. Wij informeren u graag over de regelgeving om mogelijke conflicten te voorkomen. Want dat levert u veel meer plezier op van de nieuwe erfafscheiding.

Heeft u belangstelling voor een nieuwe erfafscheiding? Neem voor maatwerk schuttingen en hekwerk contact op met Hoveniersbedrijf De Vuursche.

Direct offerte erfafscheiding aanvragen