Direct contact? Bel: 033 246 43 87

HomeBoomverzorging

Boomverzorging door een gecertificeerd team om de directe omgeving veilig te houden

Hoveniersbedrijf De Vuursche is altijd bereikbaar voor boomverzorging. Onveilige situaties kunnen ontstaan door instabiele bomen die een risico vormen voor de directe omgeving. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren na een storm waarbij takken (bijna) afbreken of de boom in zijn geheel is omgevallen. U kunt direct bellen met: 033 246 43 87.

Boomverzorging: noodzakelijk en verplicht

Bomen blijven niet vanzelfsprekend mooi. Daarnaast kunnen ze ook wel eens overlast opleveren. Boomeigenaren in Nederland zijn wettelijk verplicht hun bomen goed te onderhouden. Om aan deze zorgplicht te voldoen, moeten bomen minimaal één keer per drie jaar gecontroleerd worden. Hoveniersbedrijf De Vuursche werkt met gecertificeerde controleurs voor boomveiligheid. Wij voeren een VTA-scan uit waarbij uw bomen op veiligheid gecontroleerd worden. Indien nodig adviseren wij u over mogelijke maatregelen. De bevindingen worden vervolgens vastgelegd in een persoonlijk rapport.

Snoeien van bomen in verband met onveilige situaties

Uit veiligheidsoverwegingen of vanwege omgevingsfactoren moeten bomen soms gesnoeid of zelfs gerooid worden. Dit is een klus die vakkennis en speciale gereedschappen vereist. Hoveniersbedrijf De Vuursche levert het juiste vakwerk waardoor ongewenste calamiteiten voorkomen worden.

VTA-scan van bomen

Hoveniersbedrijf De Vuursche zorgt al jaren voor openbaar groen, voor woningcorporaties, instellingen, bedrijven en particulieren. Wij hebben alle vereiste certificaten voor boomverzorging en voor het uitvoeren van VTA Scans. VTA betekent Visual Tree Assessment. De boom wordt zorgvuldig geïnspecteerd op onder andere ziektes, gebreken en stabiliteit. U kunt bij ons terecht voor een vrijblijvend advies over de werkzaamheden die mogelijk aan uw bomen moeten worden uitgevoerd. Indien noodzakelijk, kunnen wij de bomen uiteraard op een veilige manier verwijderen. Ons hoveniersbedrijf beschikt over een eigen stobbenfrees om ook de boomstronk vakkundig te verwijderen. Ook beschikken wij over een takkenversnipperaar, zodat al het groenafval netjes wordt opgeruimd.

Combineer tuinonderhoud met boomverzorging

Wanneer wij uw tuin onderhouden, kunnen wij ook direct uw bomen verzorgen en in model houden.
Wij bieden een aantrekkelijke offerte voor de combinatie van boomverzorging en tuinonderhoud.

Bent u geïnteresseerd in onze boomverzorging? Neem vrijblijvend contact op met Hoveniersbedrijf De Vuursche.

Direct contact opnemen