Direct contact? Bel: 033 246 43 87

HomeBoomstronk verwijderen

Boomstronk verwijderen

Heeft u hinder van een boomstronk in uw tuin of op uw bedrijfsterrein? Niet alleen de boomverzorging is aan ons toevertrouwd, maar ook het verwijderen van boomstronken. Als er in uw tuin of op het bedrijfsterrein nog een boomstronk ligt, kunnen wij deze boomstronk verwijderen met onze stobbenfrees.

Een boomstronk verwijderen, wat komt erbij kijken?

In de grond liggen vaak op onduidelijke plekken kabels en leidingwerk. Op het moment dat deze beschadigd raken, kan dat leiden tot flinke schades. Om dit te voorkomen, doen we voorafgaand aan de werkzaamheden een KLIC-melding. Onze hoveniers hebben dan voorafgaand aan de werkzaamheden de risico’s zo goed mogelijk in beeld om de werkzaamheden voor het verwijderen van de boomstronk veilig te kunnen uitvoeren. Het verwijderen van boomstronken is niet zonder gevaar en moet professioneel worden aangepakt.

Kan ik zelf een boomstronk verwijderen?

Misschien vraagt u zich af of u zelf een boomstronk kunt verwijderen. Wij raden het af. Het is zonder professionele machines, zoals een stobbenfrees, eigenlijk niet te doen. Niet alleen de zichtbare boomstronk is lastig te verwijderen, maar ook de vertakte wortels eronder. Nu zijn er mensen die denken, dan huur ik wel even een stobbenfrees. Maar ook dat is niet zonder risico’s. Als je niet gewend bent om met zware machines zoals een stobbenfrees te werken, kan het gemakkelijk verkeerd gaan. Onze medewerkers zijn opgeleid om veilig te werken met de stobbenfrees. Zij maken voorafgaand aan het verwijderen van de boomstronk een plan van aanpak en gaan dan vakkundig te werk om de boomstronk te verwijderen.

Wat kost het om een boomstronk te verwijderen?

Wilt u weten wat het kost om een boomstronk te verwijderen? We maken graag een offerte voor u. Voorafgaand aan de offerte bezoeken we de locatie en bekijken we de boomstronk ter plekke. (Natuurlijk kunnen we ook zieke bomen verwijderen inclusief het verwijderen van de boomstronk.)  Vervolgens maken we een offerte zodat u weet waar u aan toe bent als u de boomstronk laat verwijderen door ons bedrijf.

Wat gebeurt er met het afval na het verwijderen van de boomstronk?

Wat gebeurt er met het afval? Veel fijn gemalen hout zal als compost in de bodem verteren. Maar we zorgen er altijd voor dat de tuin of het terrein waar de boomstronk is verwijderd netjes wordt achtergelaten. Overtollig hout en groenafval zal door ons worden afgevoerd zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft.

Wilt u een boomstronk verwijderen? Schakel ons gerust in voor een vrijblijvend advies. Ook voor het snoeien van bomen of voor een VTA-scan kunt u bij ons terecht. Bekijk de pagina boomverzorging voor meer informatie. Wilt u direct een vrijblijvende afspraak maken?

Contact opnemen