>Tuinontwerp

Ons tuinontwerp in 3D, persoonlijk en vakkundig

De aanleg van uw tuin begint met een vakkundig tuinontwerp in 3D. Het ontwerpplan is afgestemd op al uw wensen, de architectonische kenmerken van de woning en op het landschap. Daarnaast houden we rekening met de aspecten van onderhoud, ligging en gebruik. Wilt u een terras met veel zonlicht of zoekt u graag een schaduwplekje op in de tuin? Wenst u een onderhoudsvrije tuin of geniet u juist van tuinieren? U vertelt uw persoonlijke wensen en wij geven u een vakkundig advies. Vervolgens maken we een uniek tuinontwerp in 3D. Zo krijgt u een ruimtelijk kijkje in uw toekomstige tuin.

Een goed onderbouwd beplantingsplan

Een goed beplantingsplan is van essentieel belang voor elk tuinontwerp. Wij selecteren beplanting die het tuinontwerp ondersteunt. Bij de keuze voor de juiste beplanting letten we op zichtlijnen, locatie en onderhoud. Daarnaast houden we rekening met de seizoenen, zodat u elke dag van het jaar plezier heeft van uw schitterende tuin!

Extra tuinplezier met een vijver, tuinhuis of veranda

Wilt u een vijver, tuinhuis en/of veranda in uw tuin? Uw persoonlijke wensen vertalen we naar een oplossing die past bij uw tuin en woning. Wij ontwerpen en realiseren maatwerk vijvers, stijlvolle tuinhuizen en veranda’s.

Wilt u binnenkort genieten van een nieuwe tuin en bent u geïnteresseerd in een tuinontwerp? Neem vrijblijvend contact op met Hoveniersbedrijf De Vuursche.

Direct informeren naar tuinontwerp