Direct contact? Bel: 033 246 43 87

HomeTuinontwerp

Ons tuinontwerp in 2D of 3D, persoonlijk en vakkundig

De aanleg van uw droomtuin begint met een vakkundig tuinontwerp in 2D of 3D. Het ontwerpplan is afgestemd op al uw wensen, de architectonische kenmerken van de woning en natuurlijk op het landschap. We gaan als een tuinarchitect aan de slag. Daarbij houden we in onze tuinontwerpen rekening met de aspecten van tuinonderhoud, ligging en gebruik. Wilt u een terras met veel zonlicht of zoekt u graag een schaduwplekje op in de tuin? Wenst u een onderhoudsvrije tuin of geniet u juist erg van tuinieren? U vertelt uw persoonlijke wensen en wij geven u een vakkundig advies. Vervolgens maken we een uniek tuinontwerp in 2D of 3D, zoals u ook van een tuinontwerper of tuinarchitect kunt verwachten. Want zo krijgt u een ruimtelijk kijkje in uw toekomstige droomtuin.

Fraaie tuinontwerpen van de voor- en achtertuin

Het ontwerpen van tuinen doen we altijd in goed overleg. Naast het ontwerpen van complete tuinen, kunnen we situatieafhankeljk ook alleen voortuinen of achtertuinen ontwerpen. Alles is bespreekbaar. Samen met u kijken we naar de beste tuinoplossing en het mooiste tuinontwerp. Misschien heeft u tijdens een reis tuininspiratie opgedaan of leuke tuinideeën gezien in woonbladen. Maar online zoals op Instragram en op Pinterest zijn ook veel mooie tuinvoorbeelden te vinden. Maak een moodboard van de beste tuinideeën en laat ons zien waar u enthousiast van wordt! 

Een goed onderbouwd beplantingsplan bij het tuinontwerp

Een goed beplantingsplan is van essentieel belang voor elk tuinontwerp. Wij selecteren beplanting die het tuinontwerp ondersteunt. Bij de keuze voor de juiste beplanting letten we op zichtlijnen, locatie en onderhoud. Daarnaast houden we rekening met de seizoenen, zodat u elke dag van het jaar plezier heeft van uw schitterende tuin!

Extra tuinplezier met een vijver, tuinhuis of veranda

Wenst u een vijver, tuinhuis en/of veranda in uw tuin? Uw persoonlijke wensen vertalen we naar een oplossing die past bij uw tuin en woning. Wij ontwerpen en realiseren maatwerk vijvers, stijlvolle tuinhuizen en veranda’s.

Tuinontwerp maken

Wilt u binnenkort genieten van een unieke HDV tuin en bent u geïnteresseerd in een persoonlijk tuinontwerp? Neem dan vrijblijvend contact op met Hoveniersbedrijf De Vuursche. Want ook uw nieuwe tuin ontwerpen we graag!

Direct informeren naar tuinontwerp