Direct contact? Bel: 033 246 43 87

HomeTuinaanlegBeregeningsinstallatie

Een beregeningsinstallatie die wordt aangelegd met oog voor de plant

Planten en bomen hebben water nodig om te groeien en te bloeien. Met een beregeningsinstallatie krijgen de planten, bomen en het gazon in de zomer altijd voldoende water om er welvarend uit te zien. En wat hebben we al een droge zomers achter de rug!

De aanleg van het beregeningssysteem

Er zijn verschillende soorten beregeningssystemen. Samen met u kijken we naar de beste en meest praktische oplossing. Onze tuinspecialisten leggen de beregeningsinstallatie voor u aan en stellen de beregeningscomputer in. Zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft.

Veel plantenkennis zodat de plant krijgt wat het nodig heeft

Het goed aanleggen en instellen van het beregeningssysteem vraagt om veel plantenkennis. Om plantenziektes te voorkomen, is de juiste dosering van water van essentieel belang. Door onze uitgebreide plantenkennis weten we precies wat al de vaste planten en heesters nodig hebben.

Onderhoud van het beregeningssysteem

In het voorjaar controleren we de beregeningsinstallatie voor de komende zomer en in het najaar maken we de installatie winterklaar. We nemen het onderhoud van de beregeningsinstallatie mee in ons onderhoudscontract. Met een goede beregeningsinstallatie geniet u de hele zomer van groen gras en van bloeiende planten. De tuin ziet er gezond en levendig uit.

Is uw belangstelling gewekt voor onze beregeningssystemen? Neem dan gerust contact op met Hoveniersbedrijf De Vuursche.

Aanvraag advies beregeningssysteem