Direct contact? Bel: 033 246 43 87

HomeTuinideeënZwemvijver in Hoevelaken

Zwemvijver in Hoevelaken

Aanleg zwemvijver Hoevelaken

In Hoevelaken is een grote zwemvijver gerealiseerd. Voordat van deze zwemvijver kon worden genoten, zijn er heel wat werkzaamheden verricht. Op onderstaande foto’s krijgt u een impressie van de totstandkoming van zwemvijver Hoevelaken.

Starten met het grondwerk

Er is een flinke hoeveelheid grondwerk verzet, voorafgaand aan de opbouw van de zwemvijver. Veel zand moest worden afgevoerd. Direct bij de opbouw van de zwemvijver hebben we rekening gehouden met het leidingwerk en natuurijk met het waterdicht maken van de vijver.

Te bedienen met een app

Het water in de luxe zwemvijver Hoevelaken zal altijd gezond moeten zijn voor de vissen, planten en natuurlijk voor de familie zelf! Met een app kan op afstand worden gecontroleerd of de waterkwaliteit op orde is. Indien er moet worden bijgestuurd, kan dat weer net zo gemakkelijk op afstand. Daardoor weet je zeker dat gedurende het hele jaar de zwemvijver in een topconditie blijft.

De tuin rondom de zwemvijver

Nadat de werkzaamheden van de zwemvijver waren afgerond, hebben we de tuin rondom de vijver aangelegd. De tuin is mooi gebalanceerd ingericht met een groen tapijt en met strakke borders.

Wilt u genieten van zo'n mooie zwemvijver in uw tuin? Wij verzorgen graag de vijveraanleg. Informeer gerust naar uw mogelijkheden.

Direct contact opnemen