Direct contact? Bel: 033 246 43 87

HomeTuinideeënTuinkamer in Soest

Tuinkamer in Soest

Buiten leven in tuinkamer Soest

De bewoner sprak de wens uit om naast de oprit tuinkamers te creëren. Een tuinkamer voor privé gebruik en een tuinkamer die gesitueerd is voor het kantoor. Met een fraaie muur met een doorkijk erin, een royaal terras en strakke hagen is het een sfeervol geheel geworden!

Tuinmuur met een fraaie doorkijk

De tuinkamers zijn in het midden afgeschermd met een strakke muur. In deze muur zijn drie royale doorkijkruimtes gemaakt waardoor het geheel open en vooral heel ruimtelijk oogt. We kijken vanaf het privé terras richting een prachtige diepe tuin.

Benadrukken van de zichtlijnen met nothofagussen (schijnbeuken) op rij

De nothofagus is een schijnbeuk met prachtig blad dat een beetje naar kaneel ruikt. Deze zijn schitterend op rij geplaatst om de diepte van de tuin te benadrukken. Daarbij is er direct een mooie afscheiding gemaakt bij de oprit. De tuinkamers kenmerken zich door hun strakke en groene karakter.

Verrassend rood in de zakelijke tuinkamer

Voor de inrichting van de tuinkamer voor het kantoor is gekozen voor rode plantenbakken. De rode kleur zorgt voor een verrassend mooi kleurcontrast om de diepte van de tuin een extra dimensie te geven. Het zijn twee prachtige tuinkamers geworden om zowel zakelijk als privé elke dag opnieuw van te genieten!

Wilt u genieten van fraaie tuinkamers in de tuin? Informeer vrijblijvend naar uw mogelijkheden.

Direct contact opnemen