Direct contact? Bel: 033 246 43 87

HomeTuinideeënTuinaanleg Nijkerk

Tuinaanleg Nijkerk

Tuinaanleg Nijkerk

Een sfeervolle tuin met een heerlijke veranda erin hebben we gecreëerd in Nijkerk. Het project ‘tuinaanleg Nijkerk’ geeft wederom een kijkje in onze veelzijdigheid.

De natuurlijke uitstraling van hout

Wij blijven het mooi vinden, de natuurlijke en warme uitstraling van hout. In deze tuin is flink wat afgetimmerd. Onze hoveniers hebben een gesloten houten erfafscheiding gemaakt van verticale planken. Hier bovenop is een deklat bevestigd, zodat het geheel strak en verzorgd is afgewerkt. Dit duurzame hout zal overigens jarenlang meegaan. In het verlengde van de erfafscheiding zien we een maatwerk veranda. Niets is zo lekker om plekjes in de tuin te creëren voor de gezellige, vrije uurtjes. En hier zit je heerlijk beschut met het uitzicht op de nieuw aangelegde tuin. De veranda heeft een extra eigentijdse look gekregen door de zwarte details die zijn aangebracht. En dan is er nog een opvallende eyecatcher in de tuin gebouwd die we niet mogen vergeten! Dat is de strakke, langwerpige pergola die de tuin optisch verlengd en extra bijzonder maakt. Het geheel is enorm sfeervol geworden.  

 

Groenblijvende beplanting gecombineerd met kleurrijke bloeiers in project ‘tuinaanleg Nijkerk’

Een tuin met veel groen erin is heerlijk rustgevend. In deze tuin zijn voldoende groenblijvende planten gepoot zodat de tuin het hele jaar door leeft. Daarnaast is er in het beplantingsplan een diversiteit van planten opgenomen, waardoor er alle seizoenen wat te beleven is. De kleurrijke bloemen bieden een traktatie van nectar aan vlinders en hommels. En geloof ons, het is fascinerend om vanaf je stoel in de veranda te kijken naar deze actieve insecten.

Onderhoudsvriendelijk en stijlvol

In de tuin van het project ‘tuinaanleg Nijkerk’ zien we een mooie combinatie van groene borders en strak straatwerk. Het jonge groen zal flink groeien, waardoor de borders al vlot rijk gevuld zijn en onkruid minder kans krijgt om de kop op te steken. Ook het straatwerk ligt er mooi strak in. We zien een combinatie van rode klinkers met grote grijze tegels. Waarbij de klinkers de wandelpaden vormen en de grote tegels verwijzen naar de terrasplekken in de tuin. Ook aan de afwatering is gedacht. Op het lange pad, richting de veranda zien we hoe fraai het water kan wegvloeien in de aangebrachte, slanke lijngoot. En natuurlijk vindt het regenwater de weg naar de bodem in de diverse borders die zijn aangebracht in de tuin. Aan het project ‘tuinaanleg Nijkerk’ is met veel plezier gewerkt. De gastvrijheid van de familie werd door onze hoveniers enorm gewaardeerd. Wij wensen deze hartelijke familie ontzettend veel tuinplezier toe!

Bent u geïnspireerd door het project ‘tuinaanleg Nijkerk’? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies.

Direct contact opnemen