Direct contact? Bel: 033 246 43 87

HomeTuinideeënTuinaanleg in Soest

Tuinaanleg in Soest

Nieuwe tuin aangelegd in Soest

In Soest is deze nieuwe tuin aangelegd. De tuin kenmerkt zicht door de diversiteit aan kleurrijke beplanting, gezellige zitjes en de bijzonder sfeervolle veranda. Op de eerste foto zien we de start van tuinaanleg Soest. Bekijk daarna het fraaie eindresultaat!

Erfafscheiding tuin Soest

De erfafscheiding in tuin Soest heeft een natuurlijke uitstraling. Voor de houten schutting zien we een aantal strakke bomen die zomers zorgen voor beschutting en een stukje privacy. De natuurlijke materialen, zoals hout, passen uitstekend bij de sfeer van het buitenleven. Tussen de bomen zijn witte plantenbakken geplaatst die gevuld zijn met levendig groen.

Gezellige veranda gecreëerd in tuin Soest

Er zijn diverse plekjes in de tuin gecreëerd om heerlijk te kunnen genieten. In het bijzonder benoemen we de gezellige veranda. Met hout en de fraaie terrastegels is er een warme, uitnodigende sfeer ontstaan. Zodra het zonnetje schijnt, wordt de koffie en de thee al gauw genuttigd in deze veranda. Maar ook tijdens de lange zomeravonden zit je in deze veranda altijd heerlijk beschut.

Wilt u genieten van een nieuwe tuin? Informeer vrijblijvend naar uw mogelijkheden.

Direct contact opnemen