Direct contact? Bel: 033 246 43 87

HomeTuinideeënTuinaanleg Hilversum

Tuinaanleg Hilversum

Tuinaanleg Hilversum

Op een prachtige plek nabij de natuur is in Hilversum een nieuwbouwwoning gebouwd. De tuinaanleg in Hilversum hebben wij met heel veel plezier gerealiseerd op basis van een tuinontwerp dat is gecreëerd door een gerenommeerde ontwerpstudio.

Complimenten voor het tuinontwerp

De tuinontwerper heeft een prachtig ontwerp gemaakt waarin we zien dat de stijl van de woning bijzonder fraai aansluit bij de nieuw aangelegde tuin. Een mooi voorbeeld dat wij willen benoemen is de houten vlonderpartij waarop een terras is gesitueerd en de luxe houten berging die de hoveniers hebben gemaakt. De strakke houtlijnen van de vlonder en berging zien we ook op de gevel van de woning terug. De woning zelf heeft een modern karakter. Dat beeld zien we weer terug in de rechte lijnen van de terrassen die zijn aangelegd. Het geheel is bovendien mooi met elkaar verbonden. Zo zien we een pad met een viertal leibomen tussen twee terrassen. Wat zijn het heerlijke plekjes om gezellig te tafelen of te ontspannen na een drukke dag.

Weelderige beplanting die voldoende vocht krijgt

De plantvakken zijn ingericht met weelderige planten die mooi opgaan in de natuurlijke omgeving. Tijdens de tuinwerkzaamheden hebben we direct een beregeningssysteem aangelegd, zodat alle planten voldoende vocht krijgen om goed te kunnen groeien en bloeien. De borders zullen er over een jaar al veel voller en weelderiger uitzien als de jonge beplanting goed is aangegaan. Met de aangebrachte tuinverlichting zal deze tuin ook bij schemering shinen en blijft het pad goed zichtbaar. Bij een aantal grote bomen achterin de tuin zijn passende spots aangebracht die de boomkronen betoverend mooi uitlichten als het ’s avonds donker is. Zij geven de tuin bovendien een diepere dimensie bij schemerlicht.

Luxe houten berging op maat

In de nieuwe tuin is door onze hoveniers, zoals hierboven al is beschreven, de luxe houten berging gemaakt. Vanuit onze veelzijdigheid houden we graag alles in eigen hand wat te maken heeft met de aanleg van de tuin. Daardoor blijven de lijnen met de klant en tuinarchitect kort en kunnen we de planning perfect afstemmen op alle werkzaamheden die bij de aanleg van de tuin komen kijken. Een gedeelte van de berging wordt gebruikt als fietsenstalling en is voorzien van fraaie schuifdeuren en een degelijk veiligheidsslot. In een ander gedeelte is een heuse boksbal opgehangen. Maar ook het beregeningssysteem heeft in de berging een droge plek gekregen. Bovendien is er veel ruimte beschikbaar voor het opslaan van een voorraad hout. We willen nogmaals wijzen op de fraaie wandafwerking met verticale houten planken. Dat maakt deze luxe berging toch echt tot een verlengstuk van de woning en een eyecatcher in de aangelegde tuin.

Heerlijk spelen in de tuin

In de nieuwe tuin is heerlijk veel speelruimte voor de kinderen. We zien naast het terras een grote rechthoekige trampoline die veilig is ingegraven. Dat bij tuin Hilversum aan details is gedacht, zien we ook aan de keuze van de grijze trampolinerand en aan de vorm van de trampoline. Dit sluit namelijk perfect aan op de rechthoekige lijnen van de terrassen en bij de tegelkleur. Stijlvol speelplezier noemen we dat! En dan hebben we nog de multifunctionele pergola. Hier kan het hele jaar door heerlijk geschommeld worden. Maar tijdens de zomerse dagen is er ruimte voor een hangmat waarin je heerlijk kunt uitrusten en genieten van de nieuw aangelegde tuin en omliggende natuur. Onze hoveniers hebben genoten van dit mooie project en wensen de sympathieke familie die op deze prachtige locatie woont heel veel tuinplezier toe!

Vind u het project ‘tuinaanleg Hilversum’ inspirerend en bent u ook toe aan een nieuwe tuin? Dan kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies.

Direct contact opnemen