Direct contact? Bel: 033 246 43 87

HomeTuinideeënTuin Villa Villande, begeleidend wonen in Apeld...

Tuin Villa Villande, begeleidend wonen in Apeldoorn

Begeleid wonen en genieten van een groene omgeving

Villa Villande is een prachtig woonhuis in Apeldoorn waarin jong volwassenen met een beperking onder begeleiding heerlijk kunnen wonen. De opdrachtgever van Villa Villande heeft ons ingeschakeld om in gesprek te gaan over de renovatie van de tuin. Er was direct sprake van veel vertrouwen en dat hebben wij enorm gewaardeerd.

Een goed doordacht tuinplan

Bij het ontwerpen van de tuin is nadrukkelijk rekening gehouden met de uitstraling van de villa. Ook de ligging van de tuin is een belangrijk aandachtspunt met de beplanting. Het geheel ziet er groen, gezellig en bijzonder stijlvol uit.

Lekker leven en ontspannen

Een groene leefomgeving is gezond en prettig. In deze tuin kun je ’s zomers heerlijk zitten en ontspannen. Maar ook even rondwandelen of lekker springen op de trampoline is heel goed mogelijk. Overigens hebben we naast de tuin nog een voetbalveldje gemaakt, zodat er gezamenlijk kan worden gesport. Onze hoveniers hebben genoten van dit project! Tijdens de renovatiewerkzaamheden kregen zij regelmatig hulp van de enthousiaste bewoners. Wellicht dat deze bewoners nu graag aan de slag gaan in de tuin om deze netjes te houden!

Begeleidt u jongeren of ouderen in een woning die omringd mag worden door veel groen? We maken graag een maatwerk tuinontwerp waar u en de bewoners gelukkig van worden! Neem gerust contact met ons op voor een vakkundig tuinadvies.

DIrect contact opnemen