Direct contact? Bel: 033 246 43 87

HomeTuinideeënTuin in Blaricum

Tuin in Blaricum

Genieten van groen in tuin Blaricum

Tuin Blaricum heeft een modern en groen karakter. De achtertuin bij deze stijlvolle nieuwbouwwoning ligt bijzonder fraai aan het kabbelende water. We zien hoeveel hoogteverschil er is en de oplossing hiervoor door middel van een tweetal terrassen.

Het sfeervolle karakter van hout

Het onderste terras is gesitueerd aan het water. Vanaf twee heerlijke ligstoelen kan vrij weggekeken worden over het water. Het houtwerk dat we zien bij dit terras geeft extra sfeer aan de tuin en contrasteert mooi bij de strakke uitstraling van de grijze terrastegels.

Strak, fris en groen

Kenmerkend is de grote hoeveelheid gazon die we zien in tuin Blaricum. Het groene gras oogt fris en strak. De uitspraak ‘less is more’ is dan ook zeker van toepassing voor deze moderne tuin. Het frisse groen zien we ook terug in de beplanting. De groenblijvende hagen en platanen kunnen bovendien gemakkelijk in model worden gesnoeid. Zodat de tuin mooi strak blijft.

Trampoline in de tuin

Ook aan de kinderen is gedacht. In de tuin is plaats gemaakt voor een grote, rechthoekige trampoline. Deze trampoline staat heerlijk dicht bij de grond, waardoor je er gemakkelijk op- en afstapt. De trampoline is omringd door kunstgras. Het ziet er prachtig groen uit en is zeer onderhoudsvriendelijk. Bovendien zullen kinderen hier heel actief op kunnen spelen zonder dat het gras zal beschadigen.

Een heerlijk terras direct achter de woning

Direct achter de woning is een mooi terras gecreëerd. De bewoners hebben het terras voorzien van een comfortabele loungeset. Zodra het zonnetje gaat schijnen, kan hier volop van worden genoten. Tuin Blaricum is strakke, moderne tuin geworden waar je het hele jaar plezier aan zult beleven!

Bent u toe aan de aanleg van een nieuwe tuin? Informeer vrijblijvend naar uw mogelijkheden.

Direct contact opnemen