Direct contact? Bel: 033 246 43 87

HomeTuinideeënTuin Baarn

Tuin Baarn

Tuin Baarn, natuurlijk en bijzonder uitnodigend

Onze relatie uit Baarn kreeg de mogelijkheid om grond aan te kopen die bij hun kavel met een bestaande woning erop lag. Die gelegenheid hebben zij niet onbenut gelaten. Bovendien was het direct een goede reden om de tuin flink te renoveren. Met veel plezier hebben we tuin Baarn aangelegd. Het is een natuurlijke tuin geworden die er bijzonder uitnodigend uitziet.

Een vriendelijk aanzicht door het organische, ronde lijnenspel

Tuin Baarn heeft een vriendelijk karakter. Het vriendelijke aanzicht is ontstaan door het organische, ronde lijnenspel. Hiermee zijn als het ware gezellige pleintjes ontstaan in de tuin, waar je even kunt neerstrijken op een bankje of aan de tuintafel. Omdat de tuin groen en rijk bloeiend is ingericht, zullen de vogeltjes en insecten hun weg snel weten te vinden. Hoe heerlijk is het om aan de tuintafel te genieten van een kakofonie van vogelgeluiden.

Speelplezier voor de kinderen

Maar ook aan de kinderen is gedacht. In de tuin is een trampoline geplaatst, die netjes is ingegraven. Daardoor kunnen de kinderen hier veilig op spelen. De jonge acrobaten kunnen zich bovendien ook heerlijk uitleven op de duikelrekken, die zijn geplaatst op het gazon. Met al deze speelmogelijkheden is tuin Baarn ook een leuk speelparadijs geworden.

Samen een natuurlijke eenheid

In tuin Baarn hebben we veel natuurlijke kiezels verwerkt bij de paden en diverse terrasjes. Samen met de beplanting en het gazon vormt dit een natuurlijke eenheid. Maar er is nog een voordeel. Het grind is regenwater doorlatend, waardoor er geen plassen in de tuin zullen ontstaan na lange periodes van regenval. Naast het grind hebben we gebakken waaltjes verwerkt in de sierbestrating. Ook hier zijn fraaie zitplekjes mee gecreëerd. De kleur van deze waaltjes contrasteert erg mooi bij het grind en de gevelstenen van de woning. Vindt u het fijn om thuis te genieten van zonnige en schaduwrijke plekjes in de tuin? Dan is tuin Baarn een mooi en inspirerend voorbeeld!

Wilt u ook zo'n mooie tuin? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen voor een vakkundig advies.

Direct contact opnemen