Direct contact? Bel: 033 246 43 87

HomeTuinideeënTuin appartementencomplex in Soest

Tuin appartementencomplex in Soest

Mooi uitzicht op de tuin vanaf het appartementencomplex

Bij een luxe appartementencomplex in Soest is deze royale tuin aangelegd. De tuin is ontworpen door één van de bewoonsters die vroeger tuinarchitect is geweest. Dat maakt dit project toch extra persoonlijk en uniek.

Goed tuinontwerp met de juiste plantenkeuze

De bewoners van het appartementencomplex willen graag het hele jaar door genieten van deze prachtige tuin. Wij zorgen er met ons team van hoveniers voor dat deze tuin het hele jaar door netjes wordt onderhouden. De tuin ziet er daardoor keurig verzorgd uit.

Behoud van het tuinontwerp

Het tuinonderhoud is erg belangrijk om te zorgen dat het oorspronkelijke tuinontwerp volledig intact blijft. Met het snoeien wordt hier veel aandacht aan geschonken. Daarbij is de beplanting van deze tuin heel zorgvuldig samengesteld. Deze planten zijn sterk en kunnen gemakkelijk het hele jaar door worden onderhouden.

Prachtige kleuren het hele jaar door

In de royale tuin zien we groene en bloeiende planten. Maar ’s winters is de tuin ook prachtig om naar te kijken. Dan zien we het mooie contrast tussen de bruine beukenhagen en de groenblijvende planten. Vanaf het appartementencomplex kijken de bewoners het hele jaar door naar een prachtig ingerichte tuin!

Woont u in een appartementencomplex en is er namens de bewoners belangstelling voor een nieuwe tuin? We gaan graag met de verantwoordelijke partijen in gesprek om alle wensen in kaart te brengen. Neem gerust contact met ons op voor een vakkundig tuinadvies.

DIrect contact opnemen