Direct contact? Bel: 033 246 43 87

HomeTuinideeënRenovatie voortuin in De Bilt

Renovatie voortuin in De Bilt

Renovatie voortuin in De Bilt

Een nieuwe voortuin, daar geniet je elke dag van als je de woning in- en uitloopt. Deze gerenoveerde voortuin in De Bilt heeft een natuurlijk aanzicht gekregen. Geen strakke hagen, maar natuurlijke beplanting gecombineerd met grind sieren deze fraaie voortuin.

Goed beloopbare paden

Richting de voordeur en voor het raam zien we een strak grindpad liggen. Daardoor is de woning goed bereikbaar. Maar ook de glazenwasser of schilder kan gemakkelijk met schone voeten aan de slag gaan en de uit te voeren werkzaamheden verrichten. Onder het grind zijn honingraadmatten gelegd, zodat de paden goed beloopbaar zijn en blijven in de toekomst. Grindpaden hebben niet alleen een natuurlijk aanzicht, maar hebben ook het voordeel dat het regenwater gemakkelijk in de grond zal verdwijnen.

Een chique randje van hardhout

Om het grind op de paden te houden, hebben we tijdens de renovatie van de voortuin aan de zijkant hardhouten randen verwerkt. Deze slanke lijsten geven de nieuwe voortuin letterlijk een chique randje.

Fruit in de voortuin

Hoe leuk is het om thuis te genieten van een appelboom in de voortuin. Naast heerlijke appels neemt deze volle boom het directe zicht weg richting de woning. En vanaf het tuinbankje is het uitzicht ook erg leuk. Een appelboom is boeiend vanaf de bloesem in het voorjaar tot aan de tijd dat de eerste appeltjes kunnen worden geplukt. En 's winters? Dan hang je er gewoon wat vetbolletjes in de boom, zodat je vanuit je warme huis kunt genieten van de vogeltjes.

Renovatie voortuin met een natuurlijk en wijds aanzicht

In de voortuin kijken we naar een border die gevuld is met natuurlijke beplanting. We zien geen strakke hagen, maar een afwisselend beeld door de diversiteit van vooral lage beplanting. Hierdoor oogt de voortuin, die circa 50 vierkante meter is, heerlijk ruim. Bij dit natuurlijke en ruimtelijke karakter van de voortuin past geen harde erfafscheiding. Omdat een erfafscheiding tussen de buren wel wenselijk was, is hier tijdens de voortuinrenovatie een kastanje-houten hekwerk tussen geplaatst.

Bent u toe aan de renovatie van uw voortuin? Informeer gerust vrijblijvend naar uw mogelijkheden.

Direct contact opnemen