Direct contact? Bel: 033 246 43 87

HomeTuinideeënRenovatie achtertuin in Bunschoten

Renovatie achtertuin in Bunschoten

Renovatie achtertuin Bunschoten

In Bunschoten is de achtertuin gerenoveerd. De nieuwe tuin is strak en lekker onderhoudsvriendelijk ingericht. Het grootste gedeelte van de achtertuin is voorzien van straatwerk. Bij de renovatie van de achtertuin in Bunschoten hebben we ook een houten erfafscheiding gemaakt. Deze erfafscheiding is voorzien van een poortdeur die kan worden afgesloten met een cilinderslot. Dit vergroot het gevoel van veiligheid in de woning en zorgt ervoor dat indringers minder gemakkelijk binnen kunnen komen.

Strak straatwerk met fraaie zichtlijnen

Het straatwerk in deze achtertuin ligt er mooi strak in. Naast de klinkers zijn grijze betontegels toegepast. Met deze betontegels ontstaan fraaie zichtlijnen die de diepte en breedte van de tuin benadrukken. Zo zien we een lijn richting de poortdeur en een tegellijn die ons de weg naar het zwembad wijst!  

Een zwembad in de achtertuin

Een fraai detail aan deze tuin is het kleine rechthoekige zwembad. Er is een pomphuisje aanwezig om voortdurend te kunnen zorgen voor schoon water. De afmeting laat het niet toe om uitgebreid te gaan zwemmen maar is wel zeer geschikt voor een moment van ontspanning. Zodra het bad gevuld is met warm water, kunnen de wijnglazen worden gevuld. Het genieten in je eigen tuin kan dan echt beginnen!

Bent u toe aan de renovatie van de achtertuin? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

DIrect contact opnemen