Direct contact? Bel: 033 246 43 87

HomeTuinideeënNieuwe voortuin

Nieuwe voortuin

Een nieuwe voortuin in Nijkerk

In een bestaande woonwijk in Nijkerk hebben wij bij een tussenwoning een nieuwe voortuin aangelegd. Deze voortuin heeft een afmeting van circa 24 vierkante meter.

Hoe is deze nieuwe voortuin tot stand gekomen?

Voordat wij een nieuwe voortuin aanleggen, bespreken we uitgebreid de wensen van de klant. De klant wilde graag een nieuwe voortuin met veel beplanting erin. Ook vond de klant het belangrijk om vrij naar buiten te kunnen kijken. Tegelijkertijd wilde de klant binnen het gevoel hebben van een stukje privacy.

Afwisselende beplanting

De beplanting in de nieuwe voortuin is heel afwisselend samengesteld. Daarbij hebben we rekening gehouden met alle seizoenen, zodat er het hele jaar wat te beleven is. De voortuin heeft een speels karakter gekregen. Dat komt mede door de stapstenen die in de tuin liggen. Door middel van deze stapstenen kan je gemakkelijk naar binnen en buiten lopen of even wat onderhoud plegen aan het huis of aan de tuin. En de schoenen bljven dan lekker schoon.

Onderbroken zicht

Het is heerlijk om vrij weg te kunnen kijken van binnen naar buiten. Maar veel mensen vinden het niet prettig als er van buitenaf volop naar binnen kan worden gekeken. Bij de aanleg van deze nieuwe voortuin heben we dat heel fraai opgelost. Door midddel van een serie hard houten palen is het directe zicht al heel subtiel onderbroken. Maar voor deze palen hebben we ook een groene heester geplant die bijdraagt aan een extra stukje privacy in de voortuin. Wil je genieten van vogels in je voortuin? Hang dan 's winters wat vrolijke vetbolletjes aan de heester!

Wilt u een nieuwe voortuin aanleggen? Dan kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen voor een vakkundig tuinadvies.

Direct contact opnemen