Direct contact? Bel: 033 246 43 87

HomeTuinideeënDaktuin in Amersfoort

Daktuin in Amersfoort

Daktuin appartementencomplex Amersfoort

In Amersfoort is boven een parkeergarage een fraaie daktuin gemaakt. Voor de bewoners van het appartementencomplex is deze daktuin beslist een aanwinst. Vanaf het balkon kijken zij vrij naar het frisse groen en naar de schitterende beplanting.

Een mooie daktuin het hele jaar door

De beplanting heeft een fraaie vlakverdeling gekregen. Daarbij loopt het kleurenpalet schitterend in elkaar over. Dat zien we in deze fotocollage terug in het vlak met de prachtige trosrozen, wilde Geraniums en de Spirea. Natuurlijk is rekening gehouden met de verschillende bloeitijden in de seizoenen. Deze daktuin is daarom het hele jaar door mooi en verrassend. Want ’s winters bloeien er andere bloemen dan ’s zomers! Door te kiezen voor strakke hagen en bijvoorbeeld de groenblijvende Pachysandra ziet de daktuin er hele jaar prachtig groen uit.

Tuinonderhoud daktuin

Om verwildering van de daktuin te voorkomen, zal deze regelmatig moeten worden onderhouden. Als de hagen vakkundig gesnoeid worden, zien we direct de strakke zichtlijnen weer. En dat is wat we graag willen. Want zo blijf het oorspronkelijke tuinontwerp volledig in tact. Van deze goed verzorgde daktuin hebben de bewoners het hele jaar plezier!

Heeft u belangstelling voor een daktuin? Informeer als particulier of woningbouwcorporatie vrijblijvend naar uw mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Direct contact opnemen