Direct contact? Bel: 033 246 43 87

HomeTuinideeënBuitenleven in Baarn

Buitenleven in Baarn

Buitenleven in Baarn

Volop genieten van het buitenleven in Baarn, dat komt helemaal goed in deze tuin! Kijk maar eens naar het sfeervolle plekje waar de buitenkeuken is gesitueerd. Het bourgondische gevoel wordt direct aangewakkerd door de gezellige aanblik van het geheel.

Stoer en strak tegelijk

Het terras waarop de buitenkeuken staat, is voorzien van strak straatwerk. Op de vloer liggen grote betontegels die passen bij het karakter van deze sfeervolle tuin. Deze tegels kunnen goed tegen alle weersomstandigheden en zijn gemakkelijk te onderhouden. Achter de houten buitenkeuken zien we een ruw gemetselde muur. Het doet je denken aan oude straatjes en knusse pleintjes in gezellige vakantiedorpjes. En dat in je eigen tuin, heerlijk!

Gezonde omgeving

Buiten spelen in een natuurlijke omgeving is leuk en erg gezond. In deze kindvriendelijke tuin is de trampoline ingegraven, zodat de kinderen hier prettig en veilig op kunnen spelen. Zomers met je blote voeten over het gras lopen en ’s winters, als er sneeuw ligt, lekker met sneeuwballen gooien. Wat is dat een feest! Een groene tuin biedt het hele jaar door vermaak.

Groen uitzicht

Niets is zo rustgevend als een groene omgeving. In deze grote tuin zien we diverse terrassen waar je gezellig kunt gaan zitten met het uitzicht op veel groen. Het groene tapijt geeft de tuin een open en ruimtelijke aanblik. Maar daarnaast zijn er ook borders gecreëerd met een diversiteit van beplanting erin. We zien bomen waar de vogels hun plekje zullen vinden. Waardoor je in deze tuin vol buitenleven een kakafonie van vogelgeluiden zult horen.

Verbonden met de bosrijke omgeving

Bij het ontwerpen en inrichten van tuinen houden we altijd rekening met het landschap. Deze natuurlijke tuin loopt prachtig over in het bosrijke landschap van de omgeving Baarn/Soest. In de tuin is een erfafscheiding met hek gecreëerd van houten kastanje-palen. Daardoor kijken we vanuit de tuin vrij weg op de bosrijke omgeving. Heb je zin in een boswandeling? Open het hekwerk en je loopt vanuit deze tuin zo het bos in. Het buitenleven gevoel zal in deze natuurlijke tuin het hele jaar door beleefd worden!

Wilt u thuis het gevoel van buitenleven ervaren? Wij leggen graag een natuurlijke tuin aan die volledig aansluit op uw tuinwensen.

Direct contact opnemen