Direct contact? Bel: 033 246 43 87

HomeTuinadviesVerkoop woning

Verkoop woning

Verkoop woning

De eerste indruk kan je maar één keer geven

Je woning of kantoorpand verkopen? Dan wil je bij een allereerste bezoek graag een goede indruk achterlaten. Daar zijn slechts twee bepalende seconden voor nodig. In de meeste gevallen zal die eerste indruk plaatsvinden in de (voor) tuin of entree van het pand. Hoe zorg je ervoor dat die buitenruimte er op z’n voordeligst uitziet?

Laat zien wat mooi is

Heb je geen mooi aangelegde tuin maar wel een erg mooi pand, laat dat dan zien! Zorg ervoor dat het oog valt op het pand. Geen hoge beplanting dus die het zicht belemmert. Omgekeerd kan natuurlijk ook. Met beplanting zijn bepaalde minder mooie zaken aan het pand of aan de woning eenvoudig te camoufleren.

Maak de tuin aantrekkelijk

Vaak staat een bedrijfspand of woning langere tijd te koop. Belangrijk is daarom dat de tuin er het hele jaar door aantrekkelijk uitziet. Verdeel de bloeitijd van de beplanting en zorg voor voldoende wintergroene elementen. En wist je dat geur ook belangrijk is bij de beïnvloeding van een eerste indruk? Als kopers langs geurende lavendel lopen, zal dit onbewust een positieve uitwerking hebben.

Benadruk het ruimtelijk aspect

Nog een laatste tip: zorg dat de beschikbare ruimte gezien wordt. Een kavel lijkt vaak veel kleiner als deze dichtbegroeid is. Vaak is dit gemakkelijk op te lossen door goed te snoeien of door een paar eenvoudige zichtlijnen te maken.

Schakel gerust onze tuinexperts in voor een onderhoudsbeurt om de tuin extra aantrekkelijk te maken. Veel succes met de verkoop van je pand of woning!

Direct contact opnemen