>>Tuinaanleg Soest

Tuinaanleg Soest

In Soest is deze nieuwe tuin aangelegd. De tuin kenmerkt zicht door de diversiteit aan kleurrijke beplanting, gezellige zitjes en de bijzonder sfeervolle veranda. Op de eerste foto zien we de start van tuinaanleg Soest. Bekijk daarna het prachtige eindresultaat!

Erfafscheiding tuin Soest

De erfafscheiding in tuin Soest heeft een natuurlijke uitstraling. Voor de houten schutting zien we een aantal strakke bomen die zomers zorgen voor beschutting en een stukje privacy. De natuurlijke materialen, zoals hout, passen uitstekend bij de sfeer van het buitenleven.

Gezellige veranda gecreëerd in tuin Soest

Er zijn diverse plekjes in de tuin gecreëerd om heerlijk te kunnen genieten. In het bijzonder benoemen we de gezellige veranda. Met hout en de fraaie terrastegels is er een gezellige, uitnodigende sfeer ontstaan. Zodra het zonnetje schijnt, wordt de koffie en de thee al gauw genuttigd in deze veranda.

Nieuwe tuin aanleggen in Soest Tuinaanleg Soest Nieuwe tuin Soest Beplanting tuin Soest Nieuwe borders tuin Soest Zitje tuin Soest Genieten in tuin Soest Bloeiende planten tuin Soest Erfafscheiding tuin Soest Natuurlijke erfafscheiding tuin Soest Plantenbakken tuin Soest Sierboompjes tuin Soest Sfeervolle tuin Soest Veranda tuin Soest Sfeervolle veranda tuin Soest
 

Nu op Facebook