>>Tuin begeleidend wonen Apeldoorn

Tuin begeleidend wonen Apeldoorn

Tuin Villa Villande Apeldoorn

Villa Villande is een prachtig woonhuis in Apeldoorn waarin jong volwassenen met een beperking onder begeleiding heerlijk kunnen wonen. De opdrachtgever van Villa Villande heeft ons ingeschakeld om in gesprek te gaan over de renovatie van de tuin. Er was direct sprake van veel vertrouwen en dat hebben wij enorm gewaardeerd.

Een goed doordacht tuinplan

Bij het ontwerpen van de tuin is goed rekening gehouden met de uitstraling van de villa. Ook de ligging van de tuin is een belangrijk aandachtspunt met de beplanting. Het geheel ziet er groen, gezellig en bijzonder stijlvol uit.

Lekker leven en ontspannen

Een groene leefomgeving is gezond en prettig. In deze tuin kun je ’s zomers heerlijk zitten en ontspannen. Maar ook even rondwandelen of springen op de trampoline is heel goed mogelijk. Overigens hebben we naast de tuin nog een voetbalveldje gemaakt, zodat er gezamenlijk nog kan worden gesport. Onze hoveniers hebben genoten van dit project! Tijdens de renovatiewerkzaamheden kregen zij regelmatig hulp van de enthousiaste bewoners. Wellicht dat deze bewoners nu graag aan de slag gaan in de tuin om deze netjes te houden!

Tuinaanleg begeleidend wonen Apeldoorn Voorbereiding nieuwe tuin begeleidend wonen Apeldoorn Grondwerk begeleidend wonen Apeldoorn Grondwerk tuinaanleg begeleidend wonen Apeldoorn Groene omgeving begeleidend wonen Apeldoorn Groene bomen begeleidend wonen Apeldoorn Groene tuin begeleidend wonen Apeldoorn Beplanting begeleidend wonen Apeldoorn Wandelpad begeleidend wonen Apeldoorn Tuin begeleidend wonen Apeldoorn
 

Nu op Facebook