>>Tuin appartementencomplex Soest

Tuin appartementencomplex Soest

Mooi uitzicht op de tuin

Bij een luxe appartementencomplex in Soest is deze royale tuin aangelegd. De tuin is ontworpen door één van de bewoonsters die vroeger tuinarchitect is geweest.

Goed tuinontwerp met de juiste plantenkeuze

De bewoners van het appartementencomplex willen graag het hele jaar door genieten van deze prachtige tuin. Wij zorgen er met ons team van hoveniers voor dat deze tuin het hele jaar door netjes wordt onderhouden. De tuin ziet er daardoor keurig verzorgd uit.

Behoud van het tuinontwerp

Het tuinonderhoud is erg belangrijk om te zorgen dat het oorspronkelijke tuinontwerp volledig intact blijft. Met het snoeien wordt hier veel aandacht aan geschonken. Daarbij is beplanting van deze tuin heel zorgvuldig samengesteld. Deze planten zijn sterk en kunnen gemakkelijk het hele jaar door worden onderhouden.

Prachtige kleuren het hele jaar door

In deze tuin zien we groene en bloeiende planten. Maar ’s winters is de tuin ook prachtig om naar te kijken. Dan zien we het mooie contrast tussen de bruine beukenhagen en de groenblijvende planten. Vanaf het appartementencomplex kijken de bewoners het hele jaar door naar een prachtig ingerichte tuin!

Tuin appartementencomplex Soest Royale tuin appartementencomplex Groen bij appartementencomplex Mooie zichtlijnen tuin Soest Groene hagen tuin Soest Mooi tuinontwerp Soest Luxe tuin appartementencomplex Royale tuin Soest Goede plantenkeuze tuin Soest Bloementuin Soest Verzorgde tuin appartementencomplex Bomen tuin Soest Groene beplanting tuin Soest Fraaie ronding tuin Soest Tuinonderhoud Hoveniersbedrijf De Vuursche Prachtige vakverdeling tuin Mooie tuin Soest Siergras en trosrozen tuin Soest Tuin Soest Trosrozen Soest
 

Nu op Facebook