>>Daktuin Amersfoort

Daktuin Amersfoort

Daktuin appartementencomplex Amersfoort

In Amersfoort is boven een parkeergarage een fraaie daktuin gemaakt. Voor de bewoners van het appartementencomplex is deze daktuin beslist een aanwinst. Vanaf het balkon kijken zij vrij naar het frisse groen en naar de schitterende beplanting.

Een mooie daktuin het hele jaar door

De beplanting heeft een fraaie vlakverdeling gekregen. Daarbij loopt het kleurenpalet schitterend in elkaar over. Dat zien we in deze fotocollage terug in het vlak met de prachtige trosrozen, wilde geraniums en de spirea. Natuurlijk is rekening gehouden met de verschillende bloeitijden in de seizoenen. Deze daktuin is daarom het hele jaar door mooi en verrassend. Want ’s winters bloeien er andere bloemen dan ’s zomers! Door te kiezen voor strakke hagen en bijvoorbeeld de groenblijvende pachysandra ziet de daktuin er hele jaar prachtig groen uit.

Tuinonderhoud daktuin

Om verwildering van de daktuin te voorkomen, zal deze regelmatig moeten worden onderhouden. Als de hagen vakkundig gesnoeid worden, zien we direct de strakke zichtlijnen weer. Van deze goed verzorgde daktuin hebben de bewoners het hele jaar plezier!

Daktuin Amersfoort Aanzicht richting appartementen Daktuin bij appartementencomlex Daktuin boven parkeergarage Daktuin met duidelijke vlakverdeling Strak gesnoeide hagen Groene woonomgeving Mooie verdeling beplanting Spirea in bloei Spirea Sfeervolle daktuin Trosrozen in bloei Trosroos Bloemenperk Wilde Geranium Wilde Geranium Wilde Geranium in bloei Groene tuin het hele jaar door Pagisandra groenblijvend blad Tuinonderhoud Hoveniersbedrijf De Vuursche Vakkundig snoeien Hoveniersbedrijf De Vuursche
 

Nu op Facebook